Not known Facts About spa predeal

hotel piscina predeal
Hotelul Carmen este un hotel nou, ce a fost deschis in luna decembrie 2016 si isi astepta clientii intr-o atmosfera unica si cocheta.

Immediate Booking colaboreaza immediate cu mari touroperatori si chiar cu hoteluri afiliate ce isi publica oferta in portalul nostru.

Pretul mediu pe noapte al camerei la Hotel Carmen este 165lei. Simply click aici pentru a afla pretul ultimate pentru perioada dorita.

Among the most important resources online for locating restaurants and related companies, all over the world.

Localizat in inima statiunii Predeal, un vacation resort de munte si ski, Hotel CARMEN este destinatia ideala pentru recreere, pentru intalniri de afaceri sau pentru evenimente non-public.

am stat in dubla de four stele si vreau sa zic ca camera este file mare nici in turcia nu am stat in asa camera mare,patul imens am dormit three persoane lejer(2 adulti si un copil) un mic balcon ,piscina interioara cu apa treatment are 29 de quality,un jacuzzi cu apa 35 de quality sauna, Exercise si proceduri spa dar cu preturi cam piperate.mancarea la restaurantul hotelului buna preturi predeal cazare cu piscina pt toate buzunarele.au si o sala de bowling file buna

This Internet site is using a protection support to shield by itself from online assaults. The action you only performed activated the security Option. There are numerous steps that might result in this block like publishing a particular term or phrase, a SQL command or malformed info.

Immediate Booking isi doreste sa devina cel mai utilizat magazin de turism on-line din Romania, punand in legatura directa hotelierul cu turistul, hotel la cele mai mici preturi.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to hotel cu piscina predeal give you the best experience.

Echipa Immediate Booking tine legatura permanenta cu hotelurile si pensiunile publicate in hotel turist predeal web-site pentru a actualiza in cat mai scurt timp informatia publicata.

Facem eforturi permanente pentru a apartament predeal pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt comprehensive, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati internet site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei. Politicile de la Hotel Carmen, Predeal

Mancarea de la restaurantul hotelului nu a fost foarte buna, pacat de toate celelalte servicii treatment au fost excelente.

Promitem ca va fi o seara minunata cu multe bunatati si bauturi grecesti, cu muzica greceasca si internationala, cu dessert bar si multe alte surprize!

Oaspeţii care călătoresc în scop de afaceri vor găsi aici two săli de conferinţe echipate complet, treatment pot găzdui în complete până la five hundred de persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *